Om Litex

Unike våtromsystemer

Litex produserer og selger unike våtromsystemer som er markedsledende. Litex har derfor blitt et begrep i våtromskategorien og våre kunder kjennetegnes ved at de er Trygge, Raske og Lønnsomme.

Historikk

Litex AS ble etablert i 2000 i Sandefjord hvor Litex-platene fortsatt produseres. Produktutvikling og testing har alltid vært viktig for Litex. I 2011 fikk Litex® Våtromsystem Teknisk Godkjenning fra Sintef Byggforsk. I 2010 fikk våtromsystemet MK-Godkendelse for Litex Membranplate på vegg og gulv fra ETA Danmark. Og i 2009 fikk Litex® Våtromsystem VTT Certificate fra VTT Technical Research Centre of Finland. I 2013 fikk Litex AS også Teknisk Godkjenning fra Sintef Byggforsk på TB Board. En sementbelagt våtromsplate som importeres fra Kina.

I 2005 ble det inngått en distribusjonsavtale med Glava AS. Denne avtalen utløp i januar 2012 og siden da har Litex AS selv distribuert sitt våtromsystem til ledende byggevareforretninger og til forhandlere av VVS og flis.

I 2008 ble helautomatisk produksjonslinje ferdigstilt.

Pr. 2014 distribueres Litex-produkter til Norden av Saint-Gobain Byggprodukter AB, Weber i Sverige og av Saint-Gobain Weber Oy Ab i Finland.

I 2015 ble Litex kjøpt opp av Protan AS.

I 2015 lanseres banemembran på gulv som en del av Litex Proffsystem

LITEX KOMPLETTE
VÅTROMSYSTEMER

Litex produserer markedets ledende membranplate til bad og våtrom. Produktutvalget består forøvrig av våtromsmembran og membranduk som sammen utgjør systemene; Proffsystem og Membranduksystem. Siden oppstarten i 2000 har Litex Membranplate og tilbehørsprodukter blitt kontinuerlig testet og videreutviklet. I dag er det 3. generasjon Litex Membranplate som produseres.

PRODUKTOVERSIKT

Hvorfor velge Litex

INGEN SMØREMEMBRAN

KLAR TIL FLIS UMIDDELBART

HØY LØNNSOMHET

Entreprenør & Prosjekter

Litex leverer våtromsystemer
til store og små prosjekter

Litex sine våtromsystemer er tilpasset prosjektmarkedet med robuste og varige løsninger som er miljøvennlige og BREEAM godkjente. Man korter ned byggetiden slik at man rekker å bygge flere bad og man kan være trygg på at man får et vann- og damptett bad. Man får dessuten mindre slitasje på medarbeidere da produktene er meget lette å håndtere og enkle å jobbe med. Som resultat får man fornøyde kunder og man fremstår som en kvalitetsleverandør.

Referanseprosjekter

K
O
N
T
A
K
T

Åpningstider telefon

MANDAG TIL FREDAG
08:00 TIL 16:00
TEKNISK 
SUPPORT
LITEX 
VÅTROMSKOLE
ORDRE OG 
FAKTURA

Samarbeidspartnere