Unike våtromsystemer

Litex produserer og selger unike våtromsystemer som er markedsledende. Litex har derfor blitt et begrep i våtromskategorien og våre kunder kjennetegnes ved at de er Trygge, Raske og Lønnsomme.

Om Litex

Litex har siden etableringen i 2000 vært markedsledende innen membransystem for våtrom.
Vi har produksjon, kurslokaler og administrasjon i Sandefjord, samt et landsdekkende salgsapparat.

Produktutvikling og testing har alltid vært viktig for Litex, og i dag selges 3. generasjon av vår anerkjente membranplate. De senere år har vi lansert flere ulike membransystemer, og vi tilbyr i dag trygge, raske og lønnsomme løsninger for alle underlag og byggemåter.

Alle våre produkter og systemer tilfredsstiller gjeldende tekniske krav, og er dokumentert iht. ETAG 022 og norske krav. Dessuten har alle Litex produkter enten teknisk godkjenning fra Sintef eller en ETA (European Technical Assessment). Våre produkter tilfredsstiller også krav i TEK-17.

Våre produkter selges i dag gjennom alle ledende byggevarekjeder,
i tillegg til utvalgte kjeder innen VVS og flis.

I 2015 ble Litex kjøpt opp av Protan AS, et norsk industrikonsern som er verdensledende innen membranteknologi. Protan har over 750 ansatte i 15 land, og en samlet omsetning på over 1,4 milliarder.

LITEX KOMPLETTE
VÅTROMSYSTEMER

Litex produserer markedets ledende membranplate til bad og våtrom. Produktutvalget består forøvrig av våtromsmembran og membranduk som sammen utgjør systemene; Proffsystem og Membranduksystem. Siden oppstarten i 2000 har Litex Membranplate og tilbehørsprodukter blitt kontinuerlig testet og videreutviklet. I dag er det 3. generasjon Litex Membranplate som produseres.

PRODUKTOVERSIKT

Hvorfor velge Litex

INGEN SMØREMEMBRAN

KLAR TIL FLIS UMIDDELBART

HØY LØNNSOMHET

Entreprenør & Prosjekter

Litex leverer våtromsystemer
til store og små prosjekter

Litex sine våtromsystemer er tilpasset prosjektmarkedet med robuste og varige løsninger som er miljøvennlige og BREEAM godkjente. Man korter ned byggetiden slik at man rekker å bygge flere bad og man kan være trygg på at man får et vann- og damptett bad. Man får dessuten mindre slitasje på medarbeidere da produktene er meget lette å håndtere og enkle å jobbe med. Som resultat får man fornøyde kunder og man fremstår som en kvalitetsleverandør.

Referanseprosjekter

K
O
N
T
A
K
T

Åpningstider telefon

MANDAG TIL FREDAG
08:00 TIL 16:00
TEKNISK 
SUPPORT
LITEX 
VÅTROMSKOLE
ORDRE OG 
FAKTURA

Samarbeidspartnere